Dovolená|S bazénem|Ubytování

Ubytování Liberec s recenzemi 2021

Liberec s nejlepšími recenzemi. Pobyty za nejlepší ceny. Chaty, chalupy, hotely, penziony, apartmány a ubytování v soukromí 2021. Luxusní ubytování v Liberci. Dovolená Liberec pro rodiny s dětmi levně.

Liberec s nejlepšími recenzemi

Chalupa Zábrdí - Osečná
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 15 295 Kč

Detail

4.9/5 Fantastické (5 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Jizerské hory, v okresu Liberec - Osečná. Ubytování se nachází v rekreačním zařízení Chalupa Zábrdí - Osečná, je v délce 7 dní, v termínu od 28. srpna 2021 do 4. září 2021 od cestovní agentury od Chata.cz. Tento letní luxusní pobyt je v ceně 15295 Kč.
Chalupa 33 - Světlá pod Ještědem
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 12 376 Kč

Detail

4.7/5 Fantastické (4 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Jizerské hory, v okresu Liberec - Světlá pod Ještědem. Ubytování se nachází v rekreačním zařízení Chalupa 33 - Světlá pod Ještědem, je v délce 7 dní, v termínu od 28. srpna 2021 do 4. září 2021 od cestovní agentury od Chata.cz. Tento letní luxusní pobyt je v ceně 12376 Kč.
Chata Renata - Radimovice
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 8 827 Kč

Detail

4.7/5 Fantastické (4 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Český ráj, v okresu Liberec - Radimovice. Ubytování se nachází v rekreačním zařízení Chata Renata - Radimovice, je v délce 7 dní, v termínu od 28. srpna 2021 do 4. září 2021 od cestovní agentury od Chata.cz. Tento letní luxusní pobyt je v ceně 8827 Kč.
Chalupa 33 - Světlá pod Ještědem
★★
👍👍👍👍👍
 
  • 12 376 Kč

Detail

4.7/5 Fantastické (4 hodnocení)
Rekreace v lokalitě Jizerské hory, v okresu Liberec - Světlá pod Ještědem. Ubytování se nachází v rekreačním zařízení Chalupa 33 - Světlá pod Ještědem, je v délce 7 dní, v termínu od 4. září 2021 do 11. září 2021 od cestovní agentury od Chata.cz. Tento podzimní luxusní pobyt je v ceně 12376 Kč.
Wellness Hotel Babylon**** - Balíček "Zábava" - Lé
★★★★
👍👍👍👍👍
  • Bar
  • Bowling
  • Dětské hřiště
  • Dětský bazén
  • Dětský koutek
  • Fitness
  • Golf
  • Hotelová restaurace
  • Kavárna
  • Klidná lokalita
  • Klimatizace
  • Lednička
  • Minibar
  • Silnice kolem hotelu
  • TV
  • Tenis
  • Tobogány
  • Vnitřní bazén
  • Vnější bazén
 
  • 6 510 Kč

Detail

4.4/5 Fantastické (195 hodnocení)
Dovolená v Česku v létě 2021 v lokalitě Liberec, Jizerské horyLiberce v luxusním 4hvězdičkovém ubytovacím zařízení Wellness Hotel Babylon**** - Balíček "Zábava" - Lé, v délce 4 dní. Pobyt ve volném termínu pondělí 14. červen až čtvrtek 17. červen, s vlastní dopravou, zítra v ceně 6510,- Kč. Ubytování od Invia se stravou polopenze. Kategorie této nabídky: recenze, letní Super Last Minute, pobytové. Hodnocení ubytování v Wellness Hotel Babylon**** - Balíček "Zábava" - Lé je 4.4 z 5 (0 je nejhorší reference, 5 je nejlepší recenze).
Wellness Hotel Babylon: Pobyt Se Vstupem Do Aquapa
★★★★
👍👍👍👍👍
  • Bar
  • Bowling
  • Dětské hřiště
  • Dětský bazén
  • Dětský koutek
  • Fitness
  • Golf
  • Hotelová restaurace
  • Kavárna
  • Klidná lokalita
  • Klimatizace
  • Lednička
  • Minibar
  • Silnice kolem hotelu
  • TV
  • Tenis
  • Tobogány
  • Vnitřní bazén
  • Vnější bazén
 
  • 20 080 Kč

Detail

4.4/5 Fantastické (195 hodnocení)
Ubytování v tuzemsku v létě 2021 v regionu Liberec, Jizerské hory v luxusním 4hvězdičkovém ubytovacím zařízení Wellness Hotel Babylon: Pobyt Se Vstupem Do Aquapa, v délce 8 dní. Prázdniny ve volném termínu pondělí 14. červen až pondělí 21. červen, s vlastní dopravou, zítra. Rekreace od cestovní agentury Invia se stravou snídaně. Kategorie této nabídky: Ubytování Liberec s recenzemi 2021, letní Super Last Minute, pobytové, v aktuální ceně 20080,- Kč. Recenze Wellness Hotel Babylon: Pobyt Se Vstupem Do Aquapa je 4.4 z 5 (0 je nejhorší zkušenost, 5 je nejlepší ohodnocení).
Wellness Hotel Babylon**** - Balíček "Wellness" -
★★★★
👍👍👍👍👍
  • Bar
  • Bowling
  • Dětské hřiště
  • Dětský bazén
  • Dětský koutek
  • Fitness
  • Golf
  • Hotelová restaurace
  • Kavárna
  • Klidná lokalita
  • Klimatizace
  • Lednička
  • Minibar
  • Silnice kolem hotelu
  • TV
  • Tenis
  • Tobogány
  • Vnitřní bazén
  • Vnější bazén
 
  • 9 660 Kč

Detail

4.4/5 Fantastické (195 hodnocení)
Dovolená v Česku v létě 2021 v lokalitě Liberec, Jizerské horyLiberce v luxusním 4hvězdičkovém ubytovacím zařízení Wellness Hotel Babylon**** - Balíček "Wellness" - , v délce 7 dní. Pobyt ve volném termínu pondělí 14. červen až neděle 20. červen, s vlastní dopravou, zítra v ceně 9660,- Kč. Ubytování od Invia se stravou snídaně. Kategorie této nabídky: recenze, letní Super Last Minute, pobytové. Hodnocení ubytování v Wellness Hotel Babylon**** - Balíček "Wellness" - je 4.4 z 5 (0 je nejhorší reference, 5 je nejlepší recenze).
Wellness Hotel Babylon**** - Balíček "Zábava" - Lé
★★★★
👍👍👍👍👍
  • Bar
  • Bowling
  • Dětské hřiště
  • Dětský bazén
  • Dětský koutek
  • Fitness
  • Golf
  • Hotelová restaurace
  • Kavárna
  • Klidná lokalita
  • Klimatizace
  • Lednička
  • Minibar
  • Silnice kolem hotelu
  • TV
  • Tenis
  • Tobogány
  • Vnitřní bazén
  • Vnější bazén
 
  • 17 360 Kč

Detail

4.4/5 Fantastické (195 hodnocení)
Ubytování v tuzemsku v létě 2021 v regionu Liberec, Jizerské hory v luxusním 4hvězdičkovém ubytovacím zařízení Wellness Hotel Babylon**** - Balíček "Zábava" - Lé, v délce 9 dní. Prázdniny ve volném termínu úterý 15. červen až středa 23. červen, s vlastní dopravou, pozítří. Rekreace od cestovní agentury Invia se stravou polopenze. Kategorie této nabídky: Ubytování Liberec s recenzemi 2021, letní Super Last Minute, pobytové, v aktuální ceně 17360,- Kč. Recenze Wellness Hotel Babylon**** - Balíček "Zábava" - Lé je 4.4 z 5 (0 je nejhorší zkušenost, 5 je nejlepší ohodnocení).
Wellness Hotel Babylon**** - Balíček "Wellness" -
★★★★
👍👍👍👍👍
  • Bar
  • Bowling
  • Dětské hřiště
  • Dětský bazén
  • Dětský koutek
  • Fitness
  • Golf
  • Hotelová restaurace
  • Kavárna
  • Klidná lokalita
  • Klimatizace
  • Lednička
  • Minibar
  • Silnice kolem hotelu
  • TV
  • Tenis
  • Tobogány
  • Vnitřní bazén
  • Vnější bazén
 
  • 16 640 Kč

Detail

4.4/5 Fantastické (195 hodnocení)
Dovolená v Česku v létě 2021 v lokalitě Liberec, Jizerské horyLiberce v luxusním 4hvězdičkovém ubytovacím zařízení Wellness Hotel Babylon**** - Balíček "Wellness" - , v délce 9 dní. Pobyt ve volném termínu úterý 15. červen až středa 23. červen, s vlastní dopravou, pozítří v ceně 16640,- Kč. Ubytování od Invia se stravou polopenze. Kategorie této nabídky: recenze, letní Super Last Minute, pobytové. Hodnocení ubytování v Wellness Hotel Babylon**** - Balíček "Wellness" - je 4.4 z 5 (0 je nejhorší reference, 5 je nejlepší recenze).
Wellness Hotel Babylon**** - Balíček "Wellness" -
★★★★
👍👍👍👍👍
  • Bar
  • Bowling
  • Dětské hřiště
  • Dětský bazén
  • Dětský koutek
  • Fitness
  • Golf
  • Hotelová restaurace
  • Kavárna
  • Klidná lokalita
  • Klimatizace
  • Lednička
  • Minibar
  • Silnice kolem hotelu
  • TV
  • Tenis
  • Tobogány
  • Vnitřní bazén
  • Vnější bazén
 
  • 11 270 Kč

Detail

4.4/5 Fantastické (195 hodnocení)
Ubytování v tuzemsku v létě 2021 v regionu Liberec, Jizerské hory v luxusním 4hvězdičkovém ubytovacím zařízení Wellness Hotel Babylon**** - Balíček "Wellness" - , v délce 8 dní. Prázdniny ve volném termínu úterý 15. červen až úterý 22. červen, s vlastní dopravou, pozítří. Rekreace od cestovní agentury Invia se stravou snídaně. Kategorie této nabídky: Ubytování Liberec s recenzemi 2021, letní Super Last Minute, pobytové, v aktuální ceně 11270,- Kč. Recenze Wellness Hotel Babylon**** - Balíček "Wellness" - je 4.4 z 5 (0 je nejhorší zkušenost, 5 je nejlepší ohodnocení).

Zobrazeno 1-10 z 574 nalezených

Ubytování v Liberci 2021/2022 si nejlépe vyberete pomocí žlutého vyhledávacího formuláře, kde si můžete nastavit výběr vaší dovolené v Liberci podle různých podmínek jako je strava, doprava, cena, atd. Doporučujeme nevolit příliš podmínek najedou, protože se pak velmi omezuje výběr volných termínů ubytování. Zkuste se omezit na maximálně tři nebo čtyři podmínky najednou. Pokud máte pouze přibližnou představu kdy do Liberce vyjet, zvolte si jednoduše volné termíny vaší dovolené v Liberci vybráním příslušného měsíce:

Nevybrali jste si v Liberci žádný vhodný pobyt? Chcete vyzkoušet dovolenou v jiné lokalitě ČR? Co třeba vyzkoušet lokality jako jsou Orlické hory recenze nebo Pálava recenze? Nebo můžete vyzkoušet ubytování v dalších destinacích jako například Praha recenze případně Rožnov recenze. Nevíte ještě kokrétní lokalitu v České Republice? Vybírejte tedy ze všech pobytů v ČR: ubytování v ČR 2021.


Termíny ubytování v Liberci můžete vybírat jako Last Minute či First Minute nebo podle jednotlivých sekcí jako jsou roky 2021 a 2022. Rekreaci lze také vybrat podle stravy: Liberec All Inclusive, plná penze, polopenze, Ultra All Inclusive nebo snídaně. Další kritériem může být třeba doprava do Liberce - ať už vlastní nebo autobusem, typ pobytu v Liberci - například lázeňské pobyty, pobyty pouze pro seniory, ubytování v Liberci podle nejlepších recenzí atd. Dovolenou můžete vybírat online také podle druhu ubytovacích zařízení jako jsou hotely, apartmány, chaty, chatky a chalupy nebo penzióny. Máte-li zájem o luxusní dovolenou v Liberci s All Inclusive, vyzkoušejte nabídku luxusního ubytování v luxusních apartmánech a špičkových hotelech. Svojí rekreaci můžete online vybrat nejen podle dostupných roků 2021 a 2022 a měsíců, ale i podle ročních období - jarní, letní, podzimní a zimní dovolenou v Liberci.